Maca peruanská  Počet produktů: 5

MAKA MACA -  STRÁŽCE ZDRAVÍ  -  Každodenní porce energie z And.
Celosvětově známá a vyhledávaná bulva rostliny z vysokých poloh peruánských And, s bohatstvím cenných složek a širokým spektrem vlastností, zdroj přírodních fytoestrogenů. Její charakteristickou vlastností je možný pozitivní vliv na hormonální systém, podporu funkcí organizmu, sexual...

MAKA MACA -  STRÁŽCE ZDRAVÍ  -  Každodenní porce energie z And.
Celosvětově známá a vyhledávaná bulva rostliny z vysokých poloh peruánských And, s bohatstvím cenných složek a širokým spektrem vlastností, zdroj přírodních fytoestrogenů. Její charakteristickou vlastností je možný pozitivní vliv na hormonální systém, podporu funkcí organizmu, sexualitu a plodnost. Je známa jako velice cenný zdroj energie. Může zvyšovat vitalitu, usnadňovat regeneraci sil při stavech vyčerpání a dlouhotrvající únavy a udržovat psychickou a fyzickou rovnováhu. Může být cennou složkou běžné stravy.

Zobrazují se 1 – 5 z 5 položek
  • Maca je bohatá na vitamíny A, B1, B2, B6, C a E, stopové prvky jako železo, vápník, měď, zinek, hořčík, draslík a sodík, jód, velké množství aminokyselin, mastných kyselin, zastoupeny jsou steroly, třísloviny, saponiny, terpenoidy, biologicky aktivní aromatické isothiokyanáty (benzyl isothiokyanát, p-methoxybenzyl isothiokyanát), bílkovinu, uhlovodany a vlákninu.

  • Maca peruánská - Superpotravina, lidově řečeno bylina štěstí je známá rovněž jako peruánský ženšen, roste vysoko ve vrcholcích AND ve výšce nad 3000 m, kde ji místní obyvatelé hojně využívají po staletí jako zeleninu i léčivou bylinu. Prášek z kořene Maka obsahuje vitaminy (vitamin B1, B2, B6 a C), minerální látky (vápník, hořčík, zinek, železo), enzymy,...

  • specielně pražená Maka na přípravu "kávy" s guaranou

  • MAKA MACA -  STRÁŽCE ZDRAVÍ  -  Každodenní porce energie z And.

  • Maka černá roste pouze v některých částech Peru Maca peruánská - Superpotravina, lidově řečeno bylina štěstí je známá rovněž jako peruánský ženšen, roste vysoko ve vrcholcích AND ve výšce nad 3000 m, kde ji místní obyvatelé hojně využívají po staletí jako zeleninu i léčivou bylinu.

Zobrazují se 1 – 5 z 5 položek